Stea.dk – Leverandør af træemballage over hele Europa

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.STEA er en virksomhed, som tilbyder både produkter og ydelser. De leverer det træemballage, som du har brug for. STEA er beliggende i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge og Baltic, og er førende forhandlere […]

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

STEA er en virksomhed, som tilbyder både produkter og ydelser. De leverer det træemballage, som du har brug for. STEA er beliggende i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge og Baltic, og er førende forhandlere i Nordeuropa. De er baseret af et team med god faglighed, som brænder for deres job. STEA går derfor heller ikke på kompromis med regler og standen af deres produkter, som de tilbyder.

 

Produkter

Du kan finde det træemballage, som du har brug for og alt efter dine behov. De tilbyder bl.a. Europaller, engangspaller og pallerammer. Pallerammer er optimale, hvis du skal have samlet dine ting et sted. Hvis du skal se flere muligheder i pallerammer, så kan du også anvende dem som plantekasser. STEA tilbyder udover forskellige slags paller osv. også tilbehør. Dette kan være skillerum, som kan anvendes til at opdele pallerammen, eller stabelhjørner, hvis du har flere ting, som skal stables. Stabelhjørnerne sikrer nemlig, at de står sikkert ovenpå hinanden.

 

Ydelser

Nu hvor klimaforandringer osv. er meget oppe i fokus, så kan du med god samvittighed bestille EUR-paller. De EUR-paller, som STEA tilbyder er et naturprodukt. Hvis du brænder inde med paller, som du ikke får brugt, så køber de gerne dine paller; på den måde tingene bliver genanvendt. STEA er bl.a. placeret ved et varmeværk, så de paller, som er blevet slidte og er blevet brugt kan flises på pladsen, hvorefter de kommer ud som varme til befolkningen i 760 boliger.

Du får leveret din træemballage hurtigt, og du modtager dine varer med et smil på læben fra deres chauffør. Du kan derfor heller ikke være i tvivl om, at din levering bliver leveret til tiden uanset, hvor du bestiller din bestilling til. Dette skyldes, at de har en masse mennesker bag sig, som hele tiden undersøger markedet, så du kan få det bedste og til den bedste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *