Kompetent og professionelt oversættelsesbureau

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.Har du brug for at oversætte nogle tekster fra ét sprog til et andet? Så ved du nok udmærket, hvor svært og tidskrævende det er, hvis man ikke er en haj til oversættelse […]

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du brug for at oversætte nogle tekster fra ét sprog til et andet? Så ved du nok udmærket, hvor svært og tidskrævende det er, hvis man ikke er en haj til oversættelse eller til det givne sprog. For at spare både tid og kræfter, kan det derfor tit give mening at få hjælp fra et professionelt oversættelsesbureau. På den måde kan du på den mest effektive måde få fejlfri oversættelse samt korrekturlæsning.

 

En bred vifte af sprog

Alt afhængig af hvad din tekst handler om, og hvem målgruppen er, vil det selvfølgelig være nogle forskellige sprog, du kan have behov for at oversætte til eller fra. Heldigvis mestrer DO Translations en lang række sprog og er altid klar på en sproglig udfordring. Du kan for eksempel få hjælp til oversættelse og korrekturlæsning af følgende sprog:

  • Dansk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Norsk
  • Spansk
  • Svensk
  • Tysk

 

Du skal derved lede længe for at finde et sprog, som bureauet ikke kan hjælpe dig med. Opgaverne er til fornuftige og konkurrencedygtige priser, så du ikke vil føle dig ruineret. Priserne bestemmes på baggrund af tekstens sværhedsgrad, længde og kombinationen af sprog. På den måde er prisen sat efter dit behov, og du undgår at betale mere end højst nødvendigt. Du kan i øvrigt opnå en rabat ved at få oversat den samme tekst til flere forskellige sprog.

 

Hurtig levering

Hvis teksten skal være klar på kort tid, er der ingen grund til bekymring. Hos bureauet arbejdes der på døgndrift, så dine tekster kan være færdige hurtigst muligt. Effektiviteten betyder dog ikke, at der gås på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Alle oversættere er nemlig erfarne og oversætter udelukkende til deres modersmål. På den måde kan du forvente et stykke fejlfrit arbejde, som du med sikkerhed vil være tilfreds med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *